Wie is onze nieuwe collega?

Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Loes Steenbergen en ben 25 jaar oud. 

Terwijl Stephanie en Machteld studeerden voor Pedagogisch Medewerker kinderopvang, studeerde ik voor Pedagogisch Medewerker diverse doelgroepen en liep ik stage met Machteld op een BSO. 
We zijn tegelijkertijd afgestudeerd maar ook ik ben doorgegaan met studeren. Zo ben ik inmiddels afgestudeerd als theaterdocent en geef ik les aan Pedagogisch Medewerkers op het Drenthe College. Daarnaast heb ik ook een eigen bedrijf genaamd 'Podium Loes' waar ik doormiddel van Theater contact maak met diverse doelgroepen maar de voornaamste doelgroep waar ik mee werk is mensen met dementie.
Omdat ik me graag wil verdiepen in de studenten waar ik les aan geef en het werken met kinderen (hun ongereptheid) stiekem toch wel heel erg mis, ben ik blij mijzelf af en toe aan te sluiten bij Nanny’s for a day.
De kinderen vinden het geweldig als ik ze aanbied om een mooie ballon te vouwen, te schminken, het aanbieden van kindertheater, spelletjes en het schieten van mooie foto's. En dat, doe ik met heel veel enthousiasme!