Herberg de Klomp

Te midden van de prachtige natuur die Landgoed Vilsteren rijk is bevindt zich De Klomp. Geniet in ons sfeervolle restaurant van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekeigen ingrediënten. De Klomp is de ideale start voor een urenlange wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal. Op onze parkeerplaats wacht uw auto veilig op uw terugkeer. Ontspan in de lente-en zomermaanden op ons zonnige terras of in de herfst- en wintermaanden bij de openhaard in de knusse lounge. Ook de 12 comfortabele hotelkamers zorgen dat u het aan niets ontbreekt. Kortom, een plek waar u zich altijd thuis zult voelen.

Nanny’s for a Day heeft bij ons al diverse keren ouders kunnen ontzorgen tijdens een feest of bijeenkomst. Stephanie en Machteld zorgen écht voor alles; van vermaak tot en met het naar bed brengen van de kinderen op een van onze hotelkamers. Een hele fijne partner om mee samen te werken en een aanrader als u uw kinderen dichtbij wilt hebben op uw bijeenkomst, maar u zelf ook graag aandacht voor uw gasten heeft.

Heeft u iets speciaals te vieren? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.
Samen met ons enthousiaste team en Nanny’s for a Day verwelkomen wij u graag bij De Klomp - Charme Hotel & Restaurant!

Gert-Jan & Iris van Lochem

www.herbergdeklomp.nl

KINDEROPVANG TIJDENS : Personeelsfeesten Bedrijfsfeesten Conferenties Vergaderingen Horecagelegenheden Concerten Hotels Kerstborrels Sinterklaasfeest Nieuwjaarsborrel Familiefeesten Kinderfeestjes Reünies Nannys for a day nannies for a day nanny for a day nanny a day nanny for a day nannies hotelnanny partynanny eventnanny weddingnanny