Wedding Nanny

Onze nanny's kunnen op de kinderen letten tijdens de bruiloft. Dit kan zowel tijdens de ceremonie, als het feest of diner! Op de feestlocatie zal er een aparte ruimte ingericht worden voor de kinderen waar wij met de kinderen gedurende de dag spelletjes spelen, knutselen, knuffelen en worden er activiteiten aangeboden naar wens van het bruidspaar. We bieden ook voor de slapende (of naar bed gaande) kinderen avond -en nachtopvang aan wanneer daar vraag naar is, hiervoor kunt u onze Nightnanny inzetten.

Onze nanny's zijn gespecialiseerd pedagogisch medewerkers, bezitten over een VOG en EHBO diploma hebben ruime ervaring in het werken met kinderen. Daarnaast is Stephanie gespecialiseerd als verpleegkundige in de kindzorg en is Machteld gespecialiseerd als therapeut en agoog in de jeugdzorg.

We komen altijd op gesprek bij het bruidspaar thuis en het liefst maken we dan gelijk kennis met de bruidskinderen. Tijdens dit gesprek stemmen we af wat de wensen zijn en hoe de dag eruit komt te zien. Zo zorgen we ervoor dat we ervoor dat jullie en de kinderen zich vertrouwd met ons voelen en dat jullie je daar niet meer over hoeven te bekommeren.
 Want we zijn er niet alleen om jullie kinderen veilig op te vangen maar ook om ervoor te zorgen dat ze een fijne tijd hebben met ons.

Onze prijzen voor een Wedding Nanny starten vanaf €95 plus €35 boekingskosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.