Picture-Perfect

Weddingplanner

Picture-Perfect begrijpt dat jullie huwelijksdag een bijzondere en unieke gebeurtenis is. In die periode wil je zo min mogelijk stress ervaren en zo veel mogelijk genieten.  

Ik ben een hands on weddingplannersbureau dat alle ‘regel’ dingen uit handen neemt. Zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met de leuke dingen van de voorbereiding van je huwelijk. Ik ben gespecialiseerd in het werken met ondernemers, mensen met drukke banen en/of een gezin met een no nonsens mentaliteit. Die willen genieten van hun huwelijksdag en plezier willen hebben in de weg daarnaartoe.  

Van kleine intieme bruiloften tot huwelijken op verschillende locaties elke weddingplanning ervaring is uniek en op maat gemaakt. Ieder bruidspaar krijgt persoonlijke aandacht en een vrolijke toegankelijke professionele weddingplanner. Picture-Perfect is specialist in het prachtige Vechtdal en omgeving.  

Naast Weddingplanner ben ik ook ceremoniespreker 

Perfect voor: Bruidsparen die er van houden om het net even anders te doen. 

Picture-Perfect ceremoniespreker begrijpt dat jullie huwelijk een bijzonder en unieke  gebeurtenis is en dat je tijdens een ceremonie wilt dat het over jullie en jullie liefde gaat.  

Ik ben een bevlogen spreker voor bruidsparen die het JA zeggen een van de belangrijkste onderdelen van hun dag vindt en die willen dat de ceremonie, vol humor en emotie, ECHT over hun gaat. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen invulling en wensen. Ik gebruik geen vast kader voor de ceremonie en daardoor is veel mogelijk. 

Ieder bruidspaar krijgt van mij de persoonlijke aandacht en een vrolijke toegankelijke professionele spreker die humor en emotie goed kan combineren. Picture-Perfect ceremoniespreker werkt wereldwijd en spreek Nederlands en Engels. 

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier op mijn webpagina en dan spreek ik je snel voor een vrijblijvende kennismaking.  

Met liefdevolle groet,

Fernanda Huizinga

Picture-Perfect

Weddingplanner en Ceremoniespreker

www.picture-perfect.nl

0529-231 231

KINDEROPVANG TIJDENS : Personeelsfeesten Bedrijfsfeesten Conferenties Vergaderingen Horecagelegenheden Concerten Hotels Kerstborrels Sinterklaasfeest Nieuwjaarsborrel Familiefeesten Kinderfeestjes Reünies Nannys for a day nannies for a day nanny for a day nanny a day nanny for a day nannies hotelnanny partynanny eventnanny weddingnanny