Over ons

Over Stephanie:
Ik ben Stephanie van Lochem, geboren op 18 juli 1992. Ik woon samen met mijn vriend en twee hondjes in Zwolle. De opleiding 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang' heb ik afgerond in 2014 en daarna heb ik de opleiding 'Verpleegkunde' gedaan, die ik in 2016 heb afgerond. Ik ben werkzaam bij een kinderzorghotel waar chronisch of ernstig zieke kinderen kunnen logeren en bij een kinder-thuiszorgorganisatie. Mijn kwaliteit is om de gehele dag zorg te dragen voor de kids en te waken voor veiligheid. 

Nadat ik een keer op een bruiloft de bruidskinderen de hele dag mocht verzorgen, heeft dit bij mij het zaadje geplant om hier meer van te maken.

 Samen met Machteld de Koning zijn wij voor uw evenement of bruiloft dè 'Nanny for a day'! Dit te mogen doen vinden we geweldig! Samen maken we er altijd een feestje van zodat de kinderen, net als de volwassenen, ook een feestelijke dag zullen ervaren!

Over Machteld:

Mijn naam is Machteld de Koning. Ik ben 25 jaar en woon in Zwolle. Mijn droom was altijd al om iets op te zetten waar ik mijn visie, inspiratie en enthousiasme in kwijt kan, maar na mijn opleiding 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang' besloot ik om door te studeren. Inmiddels heb ik mijn diploma als Psychomotorisch Therapeut (PMT) en ben ik werkzaam als vrijgevestigde PMT'er in de jeugdzorg. Een baan die veel voldoening geeft. Toch was het verlangen om mijn droom te verwezenlijken gebleven. Hetzelfde gold voor Stephanie. We sloegen de handen ineen en zijn gaan samenwerken. 

Mijn kwaliteit is om de kinderen geen moment uit het oog te verliezen en de situatie te overzien. Ik bewaar de rust en kijk goed naar waar de kinderen behoefte aan hebben.

Met Stephanie, studiegenoot, vriendin en vennoot zeggen we met trots: 'Nanny's for a day' is opgezet! Hèt oppasduo dat u en uw kinderen een onvergetelijke dag bezorgt!

Sinds kort hebben wij ook een nanny in dienst, benieuwd naar haar? Onze collega nanny! 

KINDEROPVANG TIJDENS : Personeelsfeesten Bedrijfsfeesten Conferenties Vergaderingen Horecagelegenheden Concerten Hotels Kerstborrels Sinterklaasfeest Nieuwjaarsborrel Familiefeesten Kinderfeestjes Reünies Nannys for a day nannies for a day nanny for a day nanny a day nanny for a day nannies hotelnanny partynanny eventnanny weddingnanny