Vital Palace

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer.
Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

Samen met een team van gemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks onze leden om het beste uit zichzelf te halen in een sfeer van positieve energie. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.


Kinderopvang 0-4 jaar bij Vital Palace

Wil je graag sporten, maar heb je geen oppas? Neem je kinderen gezellig mee. Bij Vital Palace bieden wij vanaf nu een kinderoppasservice aan. Terwijl jij sport zorgen de medewerkers van Nanny for a day voor het vermaak van je kind(eren).
Machteld en Stephanie zijn diplomeerde pedagogisch medewerkers, die met veel liefde en goede zorg op je kind(eren) letten. Kijk hier voor meer informatie!


Kidsclub 4-12 jaar bij Vital Palace

KidsClub is de oplossing voor de sportende mama’s en papa’s. Je kunt jouw kinderen elke zondagochtend mee nemen naar Vital Palace. Zo kan jij lekker bij ons sporten of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in onze KidsClub. De kinderen krijgen een sportieve en gezellige work-out. Zo maken ze op een speelse en verantwoorde wijze kennis met fitness en trainen zij veilig én onder begeleiding van een trainer.
Voor meer informatie klik hier


Wij zijn meer dan een sportschool! Benieuwd? Kom langs voor een rondleiding of vraag hier de gratis weekpas aan!


Hopelijk tot snel!

Sportieve groet, het Vital Palace team.

prev next